Over TLS-rental

Vanaf de basisschool waren Ralph en Martijn Tacken bezig met geluidsapparatuur, lampen en elektriciteit. Het begon allemaal met carnavalszittingen in bejaardentehuizen en kleine opvoeringen op de basisschool. Later op het voortgezet onderwijs, was Martijn betrokken bij verschillende schoolproducties als geluidsassistent en bediener van de volgspot. Ook begon hij met een kleine disco-installatie te draaien op kleine feestjes.

Op 1 juli 1997, toen Martijn met zijn studie HTS Electrotechniek begon, werd TLS, ook handelend onder de naam Tacken Light & Sound opgericht. TLS verwierf al snel bekendheid in Tegelen en omstreken en groeide uit tot een succesvol en professioneel bedrijf. De daarop volgende jaren werden er talloze (theater)projecten uitgevoerd, werd er met verschillende bands het gehele land getoerd en was er ook een flinke groei in omvang van het bedrijf te bespeuren.

In toenemende mate raakte ook Ralph betrokken bij TLS en werd het bedrijf door beide broers bestuurd. Daarnaast konden Martijn en Ralph zich scharen achter een vaste poule van gedreven en ervaren freelancers.

In het jaar dat TLS haar 10-jarig jubileum zou vieren is Martijn, de drijvende kracht achter TLS, helaas onverwacht komen te overlijden. Een enorm en onvervangbaar gemis... Echter TLS gaat door. Per 1 januari 2007 mag Ralph zich de officiŽle eigenaar van TLS noemen. Vanaf deze datum gaat TLS licht- en geluidstechniek verder onder de naam TLS-rental. Een kleine naamswijziging welke beter aansluit bij het internet- en email domein en tevens symboliseert dat er een frisse nieuwe start gemaakt is. Zonder afbreuk te doen aan de bedrijfsnaam waarmee door de jaren heen een hoop respect en bekendheid is opgebouwd.

TLS-rental kan u daarom van dienst zijn met alle mogelijke producties variŽrend van bedrijfspresentaties, festivals, modeshows tot theater- en musicalproducties. Bekijk de paginaís Projects en Links om een idee te krijgen welke producties TLS-rental in het verleden reeds heeft uitgevoerd en wat TLS-rental voor u kan betekenen.

Veel plezier met het verder surfen over deze site.

In memoriam

Er is een speciaal plaatsje op deze site ter gedachtenis aan en uit eerbied voor Martijn opgericht. Klik hier voor het "in memoriam".